TV

TVE

Idioma: Castellà

Minisèrie de quatre capítols de 55' cadascun, en els que es barregen la ficció i el documental per celebrar el bicentenari del Museu del Prado de Madrid; un dels Museus d'art més importants del món.

Movistar + / TV3

Idioma: Anglès/Castellà/Català

This is Art és una producció de Brutal Media TV i TV3 amb la col·laboració de Movistar +. Es tracta d'un viatge a l’interior dels nostres sentiments mitjançant l'art. Les emocions són el que ens caracteritzen com a éssers humans, i l’art  té el poder de provocar-nos tot tipus de sentiments i sensacions. Gràcies a ell podem esbrinar qui som. Un programa per commoure’ns, emocionar-nos, però també per pensar i aprendre. Pensat per a tots els públics. Perquè tots som capaços de desitjar, estimar, odiar, admirar, riure i plorar.

TVE

Idioma: Anglès/Castellà

This is Opera és una coproducció espanyola i alemanya (Brutal Media, RTVE, Unitel) gravada en anglès i espanyol que es pot veure's en molts països. Es tracta d'un programa per tots aquells els que alguna vegada s'han sentit inquiets pel món de l'òpera i no sabien com apropar-se. Un programa per descobrir que l'òpera no és solament per a uns pocs, sinó per a tots.

TV3

Idioma: Català

Òpera en texans és un programa pensat per als amants de l'òpera, per als romàntics, per als músics, per als atrevits, pels quals comencen, pels quals creuen que no estan preparats, pels quals van sempre a l'òpera i pels quals no han anat mai.